Компанія Apple за тиждень втратила відразу кількох дизайнерів з команди Джонатана Айва (Jony Ive) - головного дизайнера Apple, відповідального за більшість ключових продуктів купертинского гіганта. Саме він відповідальний за те, як виглядають практично всі продукти від яблучної корпорації. Саме дизайн задав стиль пристроїв компанії, що вплинуло на продажі і стан компанії в цілому.

Спочатку кілька днів тому стало відомо, що Apple покинули Ріко Зоркендорфер (Rico Zorkendorfer) і Даніель Де-Юлій (Daniele De Iuliis), які пропрацювали в компанії сумарно 35 років. Також зібрався йти Джуліан Хониг (Julian Hönig), який був у команді Айва 10 років.

Тепер же повідомляється, що після восьми років з команди йде ще і Миклу Сильванто (Miklu Silvanto).

Популярні новини зараз
Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні
Показати ще

Це важливо хоча б тому, що команда Джонні Айва в цілому налічує лише близько двох десятків людей, так що догляд відразу чотирьох співробітників - це досить відчутний удар. Дивно, але до цих пір немає жодних коментарів, чому з компанії вирішили піти чи не ключові співробітники, і практично одночасно. Тепер же розробкою iPhone 11 доведеться зайнятися іншим працівникам.

Нагадаємо, що компанія Motorola планує випустити бюджетний смартфон Moto E6, який порадує користувачів приємною ціною, а також цікавою начинкою. Що стосується ціни, він точно буде коштувати дешевше 200 доларів. Втім, це не дивно, адже смартфон створювали для ринку Індії, на якому дуже популярні бюджетні девайси.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфон Samsung Galaxy S10 вибухнув у руках власника. Відзначимо, що це була топова модифікація смартфона, цінник за який досягає 1400 доларів. Після звернення в техпідтримку, власнику небезпечного смартфон відмовили в заміні, повідомивши, що причиною вибуху були зовнішні пошкодження. Користувач не тільки втратив силу-силенну грошей, але і його життя піддавалася величезному ризику.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi планує випустити смартфон з незвичайним вирізом на екрані. Компанія навіть показала патент, на якому видно, що сам виріз випирає з корпусу смартфона, що робить цей девайс трохи дивним.