Xiaomi Redmi 5A знову став самим продаваним смартфоном на ОС Android.

Продажі моделі в 2018 році склали 20 млн штук. Це абсолютний рекорд, і на це є кілька причин. Відразу варто відзначити, що цей смартфон поєднує в собі непогані характеристики, а також приємну ціну, що зробило цей смартфон дуже популярним. Девайс компанії Xiaomi зміг обійти Galaxy S9 від Samsung, але поступився відразу чотирьох смартфонів Apple.

Перші чотири місця посіли iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone 7. Також варто відзначити, що Xiaomi Redmi 5A - єдиний китайський смартфон, який увійшов в десятку найбільш продаваних за підсумками 2018 року, так що варто зазначити, що смартфон приніс компанії величезні гроші. Подібні смартфони завжди користувалися популярністю, і цей апарат не став винятком.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Motorola планує випустити бюджетний смартфон Moto E6, який порадує користувачів приємною ціною, а також цікавою начинкою. Що стосується ціни, він точно буде коштувати дешевше 200 доларів. Втім, це не дивно, адже смартфон створювали для ринку Індії, на якому дуже популярні бюджетні девайси.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, що смартфон Samsung Galaxy S10 вибухнув у руках власника. Відзначимо, що це була топова модифікація смартфона, цінник за який досягає 1400 доларів. Після звернення в техпідтримку, власнику небезпечного смартфон відмовили в заміні, повідомивши, що причиною вибуху були зовнішні пошкодження. Користувач не тільки втратив силу-силенну грошей, але і його життя піддавалася величезному ризику.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi планує випустити смартфон з незвичайним вирізом на екрані. Компанія навіть показала патент, на якому видно, що сам виріз випирає з корпусу смартфона, що робить цей девайс трохи дивним.