Японські розробники придумали алгоритм, який може створювати портрети неіснуючих людей в повний зріст. В теорії, така система стане у нагоді для різних реклам, а також для магазинів одягу, косметики, і багато іншого. Компаніям більше не потрібно наймати моделей, робити дорогі фотосесії.

Картинка штучного інтелекту майже не відрізняється від фотографій справжніх людей. Відзначається, що алгоритм створює зображення, на яких "люди" ніби рухаються, змінюють одяг. Для досягнення подібного ефекту вчені з компанії Data Grid "навчали" нейромережа відразу в декількох напрямках. Нейромережа навчалася на фотографіях живих людей, що дозволило більш точно створювати знімки вже неіснуючих людей. Звучить просто моторошно, а от виглядає цілком природно. Правда, якщо дивитися на ці обличчя, можна усвідомити, що цих людей ніколи і не існувало.

Компанія планує підписати контракти з рекламними компаніями, магазинами і рітейлерами.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Motorola планує випустити бюджетний смартфон Moto E6, який порадує користувачів приємною ціною, а також цікавою начинкою. Що стосується ціни, він точно буде коштувати дешевше 200 доларів. Втім, це не дивно, адже смартфон створювали для ринку Індії, на якому дуже популярні бюджетні девайси.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфон Samsung Galaxy S10 вибухнув у руках власника. Відзначимо, що це була топова модифікація смартфона, цінник за який досягає 1400 доларів. Після звернення в техпідтримку, власнику небезпечного смартфон відмовили в заміні, повідомивши, що причиною вибуху були зовнішні пошкодження. Користувач не тільки втратив силу-силенну грошей, але і його життя піддавалася величезному ризику.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi планує випустити смартфон з незвичайним вирізом на екрані. Компанія навіть показала патент, на якому видно, що сам виріз випирає з корпусу смартфона, що робить цей девайс трохи дивним.