1 травня 2019 року, на офіційному форумі Xiaomi був опублікований повний список всіх смартфонів, які оновляться до фінальної версії прошивки MIUI 11, а її остаточна збірка повинна вийти вже в другій половині цього року. Втім, варто відзначити, що оновлення отримають далеко не всі моделі смартфонів. Серед таких смартфонів будуть тільки нові, так що власникам застарілих апаратів доведеться змиритися з цим, або ж придбати новішу модель від китайського виробника.

Очікується, що анонс нової операційної системи трапиться в кінці травня, тоді як перші тестові збірки для різних мобільних пристроїв компанії Xiaomi почнуть випускатися з червня, коли всі бажаючі зможуть на власні очі побачити роботу нової ОС на своєму мобільному пристрої.

Відомо, що головним нововведенням MIUI 11 стане підтримка глобальної темної теми оформлення, при включенні якої інтерфейс забарвиться в чорний колір, а також його відтінки. У теорії, це дозволить знизити навантаження на очі, а також заощадити на використанні енергії акумулятора апарату практично на 50%.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Як стало відомо від офіційного джерела, новітнє програмне забезпечення у фінальному стабільному вигляді вийде для мобільних пристроїв Xiaomi Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9 EE, Mi Mix 3, 8 Mi, Mi 8 Pro, Mi 8 EE, Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, 6 Mi, Mi 6X, Mi Note 2, Mi Note 3, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5с, Mi 5X, Mi Max, Mi Max 2, Mi Max 3 і Mi Play, а також будь-яких інших, які вийдуть на ринок в 2019 році. Також на нову прошивку можуть розраховувати власники Redmi 3S, Redmi 3X, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 5 Plus, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 6 Pro, Redmi Note 4, Redmi Note 4X, Redmi Note 5, Redmi Note 5A, Redmi Pro, Redmi S2, Redmi 7, Redmi Note 7 і Redmi Note 7 Pro.

Нагадаємо, що компанія Nubia показала компактний смартфон з підтримкою 5G-мережі - Nubia Mini 5G. Відзначимо, що крім підтримки мережі нового стандарту, девайс відрізняється від конкурентів компактним дизайном. Серед іншого, смартфон отримав флагманський процесор Snapdragon 855, а також об'ємний акумулятор. Про ціну і про дату виходу поки говорити рано.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що фітнес трекери обманюють користувачів. Дослідники випробували найпопулярніші браслети від різних виробників, і як виявилося, деякі з браслетів збільшували показники пройденої дистанції, причому мало не на половину. Крім цього, деякі браслети розряджаються набагато швидше, ніж заявлений час.

Знай.uа писав, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.3, яке додало кілька цікавих функцій для власників продукції яблучної корпорації. Відразу варто відзначити, що тепер смартфони отримали підтримку Apple TV, а також доступ до унікального контенту.