За останні кілька років Google вже кілька разів намагалася зайняти своє місце на ринку сервісів для спілкування, але кожен раз її задумка виявилася провальною в силу ряду причин. Проте, корпорація добра не припиняє спроби увірватися на ринок месенджерів, і готує новий месенджер, який складе конкуренцію WhatsApp і Telegram.

В даний час практично у всі смартфони на базі операційної системи Android, а такі займають більш ніж 3/4 всього ринку мобільних пристроїв, вбудовано спеціальний додаток для роботи з повідомленнями SMS і MMS, а називається воно Android Messages. Це додаток встановлено в більшість сучасних смартфонів на базі Android, що цілком очевидно.

Саме на його базі Google вирішила запустити свій власний мессенджер, який зможе затьмарити WhatsApp і всі інші. Таким чином, Google хоче впровадити месенджер у всі смартфони, які використовують ОС Android для роботи.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Повідомляється, що компанія представить месенджер вже до 2019 року, так що чекати залишилося недовго.

Нагадаємо, що в мережі показали флагманський смартфон Redmi X. Варто відзначити, що девайс отримає топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також непогану камеру. Зазначимо, що смартфон показали на постері фільму з Залізним людиною, що трохи здивувало публіку. Коли апарат з'явиться на прилавках - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple запатентувала нову технологію для вже існуючої захисту Touch ID. По суті, це сканер відбитків пальців, який був запатентований яблучної корпорацією. Apple не планує відмовлятися від цієї технології, і далі використовуватися її в смартфонах і планшетах компанії.

Знай.uа писав, що бюджетник Motorola Moto Z4 показали з усіх сторін на якісних рендерах. Втім, топових характеристик від нього очікувати не варто, адже цей девайс явно буде з бюджетників. Навіть сканер відбитків пальців розмістили на задній панелі. Це означає, що виробники вирішили заощадити, і не впроваджувати сканер під сам екран.