Компанія Xiaomi продовжує розвивати ідею рекламної кампанії міцності Redmi Note 7, для чого на цей раз відправила останній в космос. Корпорація вміє дивувати публіку, і цього разу перевершила себе. Смартфон запустили в космос, щоб довести міцність свого пристрою.

Смартфон побував на висоті 35 км над Землею і повернувся на поверхню без будь-яких видимих ушкоджень. Він пережив навколишні умови з температурою -58 градусів за Цельсієм. Далеко не кожен смартфон зможе вижити в таких екстремальний умовах.

У процесі “космічного подорожі” на апарат зробили кілька фотографій з висоти 31 км. Фото опублікували в офіційному Twitter-акаунті:

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Корпорація навіть зробила ролик, щоб показати всю хронологію подій. Цілком собі приваблива реклама.

Нагадаємо, що в мережі показали флагманський смартфон Redmi X. Варто відзначити, що девайс отримає топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також непогану камеру. Зазначимо, що смартфон показали на постері фільму з Залізним людиною, що трохи здивувало публіку. Коли апарат з'явиться на прилавках - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple запатентувала нову технологію для вже існуючої захисту Touch ID. По суті, це сканер відбитків пальців, який був запатентований яблучної корпорацією. Apple не планує відмовлятися від цієї технології, і далі використовуватися її в смартфонах і планшетах компанії.

Знай.uа писав, що бюджетник Motorola Moto Z4 показали з усіх сторін на якісних рендерах. Втім, топових характеристик від нього очікувати не варто, адже цей девайс явно буде з бюджетників. Навіть сканер відбитків пальців розмістили на задній панелі. Це означає, що виробники вирішили заощадити, і не впроваджувати сканер під сам екран.