Ринок планшетів вже давно перебуває на спаді, але деякі компанії все одно нарощують продажів. Зокрема, компанія Huawei. Компанія планує показати відразу 2 нових планшета, які отримають топові характеристики.

Менша модель отримає дисплей діагоналлю 8,4 дюйма, велика - екран діагоналлю 10,7 дюйма. Дозвіл в обох випадках складе 2560 х 1600 пікселів. Ємність акумуляторів складе відповідно 4200 і 7500 мА·ч. Розміри планшетів все ж будуть сильно відрізнятися, судячи з розмірів акумуляторів. Цілком можливо, що компанія просто хоче скласти конкуренцію iPad від Apple, які займають лідерство на ринку планшетів. Компанія Huawei не бажає втрачати можливість теж заробити, створивши головного конкурента яблучної корпорації.

Нагадаємо, що в мережі показали флагманський смартфон Redmi X. Варто відзначити, що девайс отримає топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також непогану камеру. Зазначимо, що смартфон показали на постері фільму з Залізним людиною, що трохи здивувало публіку. Коли апарат з'явиться на прилавках - невідомо.

Популярні новини зараз
Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple запатентувала нову технологію для вже існуючої захисту Touch ID. По суті, це сканер відбитків пальців, який був запатентований яблучної корпорацією. Apple не планує відмовлятися від цієї технології, і далі використовуватися її в смартфонах і планшетах компанії.

Знай.uа писав, що бюджетник Motorola Moto Z4 показали з усіх сторін на якісних рендерах. Втім, топових характеристик від нього очікувати не варто, адже цей девайс явно буде з бюджетників. Навіть сканер відбитків пальців розмістили на задній панелі. Це означає, що виробники вирішили заощадити, і не впроваджувати сканер під сам екран.