Незважаючи на те, що до презентації флагманського процесору Qualcomm Snapdragon 865 ще далеко, в мережі продовжують з'являтися подробиці про новинку. Тепер ми дізналися ще більше інформації про новому чіпсеті, який здатний збільшити продуктивність смартфонів.

Інсайдер Роланд Куандт (Roland Quandt) повідомив, що виробник працює над чіпом з кодовою назвою Kona55. У попередніх звітах ішлося про процесорі Kona без цифри “55”. Найімовірніше, це значить, що SoC вийде у двох версіях, одна з яких отримає новий вбудований 5G-модем Snapdragon X55 5G. Це чудова новина, так як в теорії, виробники можуть здешевити виробництво смартфонів з підтримкою мережі нового покоління, так як модеми будуть вже вбудовані в чіпи.

Чіпу також приписують підтримку нових технологій, оперативної пам'яті типу LPDDR5 і, звичайно ж, поліпшену продуктивність.

Новий чіп для смартфонів і планшетів покажуть вже в грудні цього року, а ось появи девайсів з новою начинкою варто очікувати вже на початку 2020 року.

Популярні новини зараз
Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi відправила смартфон Redmi Note 7 в космос. Таким чином корпорація вирішила зробити рекламу, показавши світу, що смартфон витримає екстремальні умови, і буде працювати. Смартфон навіть встиг зробити кілька фото при температурі -53 градуси, і повернутися на поверхню Землі в робочому стані. Компанія завжди робила акцент на міцності апарату.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple здешевить нові iPhone за рахунок використання нових компонентів. Мова йде про антену, яку тепер можна виробляти набагато дешевше, а ось характеристики помітно покращаться за всіма показниками.

Знай.uа писав, що компанія HTC і Apple нахабно обманюють користувачів. Дослідники повідомили, що після перевірки заявленого часу автономної роботи смартфонів, вони прийшли до висновку, що смартфони працюють практично вдвічі менше часу без підзарядки. Однак, компанії вже дали коментарі. Наприклад, в Apple повідомили, що тест був недостатньо точним.