Користувачі соціальної мережі Фейсбук отримують файл: "video_91381.bz", який маскується під відео, але насправді у нього запакований файл-вірус. Раптово, але повідомлення пересилають невідомі користувачі, які можуть бути ботами. Ми настійно не рекомендуємо відкривати подібного роду файли, які приходить від невідомих акаунтах. Те ж саме стосується і електронних листів, які мають файли з вбудованими вірусами.

Департамент кіберполіції, щоб уникнути зараження своїх комп'ютерів, радить користувачам:

Якщо не прислухатися до таких порад, хакери можуть швидко отримати доступ до ваших даних, і навіть керувати коштами, які знаходяться на вашій бакнковской карті.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi відправила смартфон Redmi Note 7 в космос. Таким чином корпорація вирішила зробити рекламу, показавши світу, що смартфон витримає екстремальні умови, і буде працювати. Смартфон навіть встиг зробити кілька фото при температурі -53 градуси, і повернутися на поверхню Землі в робочому стані. Компанія завжди робила акцент на міцності апарату.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple здешевить нові iPhone за рахунок використання нових компонентів. Мова йде про антену, яку тепер можна виробляти набагато дешевше, а ось характеристики помітно покращаться за всіма показниками.

Знай.uа писав, що компанія HTC і Apple нахабно обманюють користувачів. Дослідники повідомили, що після перевірки заявленого часу автономної роботи смартфонів, вони прийшли до висновку, що смартфони працюють практично вдвічі менше часу без підзарядки. Однак, компанії вже дали коментарі. Наприклад, в Apple повідомили, що тест був недостатньо точним.