Компанія Samsung оголосила про старт продажів нового планшета Galaxy Tab S5e в Україні. Тепер же цей апарат добрався до жителів України, і його можна буде придбати у офіційних постачальників.

Samsung Galaxy Tab S5e отримав 10.5-дюймовий Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2560×1600 пікселів і співвідношенням сторін 16:10. Він працює на восьмиядерном процесорі Snapdragon 670. Цей же SoC встановлений в Galaxy A70. Процесор не топовий, але свої заявлені функції він точно буде виконувати оперативно.

Планшет може похвалитися суцільнометалевим корпусом товщиною усього 5.5 мм. Він оснащений акумулятором на 7040 маг з портом USB-C, 4 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті, 64 ГБ ПЗУ, а також чотирма динаміками AKG з технологією Dolby Atmos. Акумулятор точно вистачить для повноцінного використання протягом всього дня без підзарядки.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Основна камера в пристрої 13-мегапіксельна, а фронтальна на 8 Мп з функцією Face Unlock. За роботу апарату відповідає операційна система Android 9 Pie з фірмовою оболонкою One UI. Втім, планшети не можуть порадувати користувачів відмінними камерами. У будь-якому випадку, для якісних фото завжди є під рукою смартфон.

Samsung Galaxy Tab S5e доступний у двох версіях: з Wi-Fi і Wi-Fi + LTE. За першу просять 16 000 грн, а за другу - 19 000 грн.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi відправила смартфон Redmi Note 7 в космос. Таким чином корпорація вирішила зробити рекламу, показавши світу, що смартфон витримає екстремальні умови, і буде працювати. Смартфон навіть встиг зробити кілька фото при температурі -53 градуси, і повернутися на поверхню Землі в робочому стані. Компанія завжди робила акцент на міцності апарату.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple здешевить нові iPhone за рахунок використання нових компонентів. Мова йде про антену, яку тепер можна виробляти набагато дешевше, а ось характеристики помітно покращаться за всіма показниками.

Знай.uа писав, що компанія HTC і Apple нахабно обманюють користувачів. Дослідники повідомили, що після перевірки заявленого часу автономної роботи смартфонів, вони прийшли до висновку, що смартфони працюють практично вдвічі менше часу без підзарядки. Однак, компанії вже дали коментарі. Наприклад, в Apple повідомили, що тест був недостатньо точним.