Grand Theft Auto 6 (GTA VI) хоч і була підтверджена, але все ще не була офіційно анонсована Rockstar Games, але інтернет поступово наповнюється чутками про те, чого чекати гравцям від довгоочікуваного продовження знаменитої серії ігор. І це не дивно, адже мільйони гравців чекають виходу цієї гри, так що інтерес до неї поступово зростає.

днями в Reddit стався витік інформації щодо GTA 6, яка приємно здивувала геймерів.

Згідно інсайдерської інформації, світ Grand Theft Auto 6 складатиметься з кількох великих міст, в яких гравець починає з Ліберті-Сіті (Liberty City) як дрібний злочинець, виконує найбруднішу роботу, а потім переїжджає в Вайс-Сіті (Vice City), щоб приєднатися до банди. Потім гравцям буде доручено наглядати за бізнесом в Лос-Сантосі (Los Santos), і в кінцевому підсумку головний герой разом з новими напарниками повернеться, щоб стати наркобароном в Вайс-Сіті. Гравці не сумніваються, що сюжет буде дуже цікавим, з купою поворотів і несподіваних розв'язок. Втім. коли геймери зможуть самі відчути на собі кримінальний світ - невідомо.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple вперше за довгий час випустила мобільну гру для iPhone. Зазначимо, що таке відбувається вперше за 10 років. Втім, гра не така вже й складна, щоб її розробкою займатися довгі роки. У будь-якому випадку, компанія випустила цікаву гру, яка допоможе вам убити пару вечорів за смартфоном.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei здивувала світ сміливим рішенням. Повідомляється, що корпорація любить робити гучну рекламу, тим самим залучаючи нову аудиторію до своєї продукції, але на цей раз компанія перевершила себе. Реклама Huawei P30 Pro тепер красується на 40-поверховому хмарочосі.


Знай.uа писав, що культові смартфони iPhone SE, 6 і 6s офіційно зняті з виробництва. Компанія Apple більше не буде випускати застарілі моделі смартфонів. Зазначимо, що навіть на сьогоднішній день ці смартфони користуються величезною популярністю. Завдяки дешевизні і відмінною оптимізації роботи, пристрої можуть підтримувати більшість мобільних додатків, і відображати їх без проблем.