Кілька тижнів тому в Мережі з'явилися дані про те, що Apple випустить бездротові навушники AirPods 3 до кінця року, а їх головною особливістю стане шумозаглушення. Інсайдери повідомили, що нові навушники дійсно розробляються, однак у них буде просто величезний недолік.

За даними галузевих джерел, компанія Unitech Printed Circuit Board, яка займається виготовленням друкованих плат для AirPods 2, планує наростити обсяги випуску продукції, замовлення на яку діє як мінімум для початку 2020 року. Тобто AirPods 2 гарантовано будуть випускатися і продаватися в наступному році, як мінімум, на початку. І ось тут виникає питання: навіщо Apple AirPods 2, якщо в кінці року вже обіцяні навушники AirPods 3? Однак, цьому є логічне пояснення. Інсайдери повідомляють, що нова модель помітно подорожчає, так як функція шумозаглушення буде реалізована з допомогою складних технічних змін.

Коли навушники дійсно покажуть світу - невідомо.

Популярні новини зараз
Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft подарувала користувачам Windows 10 корисну функцію. Тепер користувачі можуть змінювати дизайн операційної системи, а також стиль її оформлення. У теорії, можна створити подобу нічного режиму, що дозволить знизити навантаження на очі. Коли компанія впровадить цю функцію - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung знову переносить старт продажу гнучкого смартфона Galaxy Fold. Нагадаємо, що смартфон зламався через 2 дні після початку експлуатації. Компанія не подбала про захист шарніра, з-за чого пил потрапляла в складки, і потрапляла під сам дисплей, з-за чого він швидко ламався.

Знай.uа писав, що Huawei P30 Pro очолив рейтинг найбільш зручних смартфонів за квітень 2019 року. Дослідники з'ясували, що кращий інтерфейс операційної системи Android використовується в смартфоні від китайської компанії Huawei. Смартфон здатний виконувати різні завдання без будь-яких проблем, багів і помилок системи, що робить його дуже зручним у використанні.