Користувач Instagram davidwaner опублікував відео, на якому його планшет Samsung Galaxy Tab S5e поступово відключається від домашнього Wi-Fi. На відео з пристроєм нічого не відбувається, в один момент автор ролика просто перехоплює гаджет, і він відразу починає втрачати сигнал. Судячи з усього, наворочений планшет від корейського гіганта не може просто ловити сигнал домашньої мережі. Це означає, що у планшета поломка може бути як в апаратній частині, так і в самій прошивці. Другий випадок можна легко виправити невеликим оновленням системи.

The Verge пише, що помилки з підключенням до інтернету Galaxy Tab S5e виникають з-за можливих проблем з розташуванням внутрішніх компонентів пристрою.

Судячи з усього, проблема виникає, якщо тримати пристрій в альбомній орієнтації, коли фронтальна камера розташована ліворуч - якщо камера праворуч, з'єднання з інтернетом не пропадає. Судячи з усього, справа саме в апаратній частині, так що лише заміна компонентів може виправити ситуацію. Нагадаємо, що планшет продається в Україні за ціною в 17 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft подарувала користувачам Windows 10 корисну функцію. Тепер користувачі можуть змінювати дизайн операційної системи, а також стиль її оформлення. У теорії, можна створити подобу нічного режиму, що дозволить знизити навантаження на очі. Коли компанія впровадить цю функцію - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung знову переносить старт продажу гнучкого смартфона Galaxy Fold. Нагадаємо, що смартфон зламався через 2 дні після початку експлуатації. Компанія не подбала про захист шарніра, з-за чого пил потрапляла в складки, і потрапляла під сам дисплей, з-за чого він швидко ламався.

Знай.uа писав, що Huawei P30 Pro очолив рейтинг найбільш зручних смартфонів за квітень 2019 року. Дослідники з'ясували, що кращий інтерфейс операційної системи Android використовується в смартфоні від китайської компанії Huawei. Смартфон здатний виконувати різні завдання без будь-яких проблем, багів і помилок системи, що робить його дуже зручним у використанні.