Взаємодіяти з розсилкою запрошень на зустрічі в Google Календарі зі смартфона завжди було непростим, а інколи і нестерпним завданням, в основному тому, що під час всього процесу календарі інших людей на крихітному екрані мобільного пристрою просто перекривалися іншими елементами інтерфейсу. Скарги від користувачів були, і схоже, Google зрозуміли, що треба терміново щось міняти, поки користувачі не розбіглися по інших програм конкурентів.

Оптимізація інтерфейсу дозволила без яких-небудь проблем створити зустріч на певну дату, а після повернутися до календаря.

Google вирішила проблему, через яку було досить складно зрозуміти не зайняті люди в певний час, завдяки новій функції, яка відображає їх календарі з вашими, коли ви додаєте учасників в захід. Функція дозволить вибрати місце і час зустрічі, орієнтуючись на справи інших учасників.

Популярні новини зараз
90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці
Показати ще

Це добре, що Google спростила створення подій на своєї мобільної операційки, але було б ще краще, якби компанія навчила свого Асистента все це робити за нас. Втім, і це лише питання часу. Оновлення стане доступним для всіх користувачів протягом двох тижнів.

Нагадаємо, що компанія Microsoft подарувала користувачам Windows 10 корисну функцію. Тепер користувачі можуть змінювати дизайн операційної системи, а також стиль її оформлення. У теорії, можна створити подобу нічного режиму, що дозволить знизити навантаження на очі. Коли компанія впровадить цю функцію - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung знову переносить старт продажу гнучкого смартфона Galaxy Fold. Нагадаємо, що смартфон зламався через 2 дні після початку експлуатації. Компанія не подбала про захист шарніра, з-за чого пил потрапляла в складки, і потрапляла під сам дисплей, з-за чого він швидко ламався.

Знай.uа писав, що Huawei P30 Pro очолив рейтинг найбільш зручних смартфонів за квітень 2019 року. Дослідники з'ясували, що кращий інтерфейс операційної системи Android використовується в смартфоні від китайської компанії Huawei. Смартфон здатний виконувати різні завдання без будь-яких проблем, багів і помилок системи, що робить його дуже зручним у використанні.