Компанія Xiaomi представила флагманський роутер Mesh Router в кінці лютого, але дату старту продажів його не оголошувався. Передбачалося, що спочатку пристрій пройде публічне бета-тестування, а вже потім надійде в продаж.

Судячи з усього, тестування завершилося успішно і новинка готова до роздрібного продажу. Нагадаємо, що китайська корпорація Xiaomi вміє дивувати публіку, і навіть звичайні побутові гаджети компанія представляє в новій оболонці, і за бюджетною ціною.

Вони стартують у Китаї 13 травня. Вартість новинки вже теж відома - $150 в еквіваленті. Подібні пристрої з такими ж характеристиками від конкурентів обходяться набагато дорожче.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Mesh Router, нагадаємо, по суті є комплектом з двох роутерів, які передбачається розміщувати в різних кінцях житла. Враховуючи пропускну здатність мережі близько 2500 мб/с, роутер здатний підтримувати відмінну швидкість передачі даних від одного пристрою до іншого.

Нагадаємо, що компанія Huawei представила люксову версію P30 Pro. Відразу варто відзначити, що апарат отримав аналогічні характеристики, що й у звичайній версії. Проте, зовнішній вигляд трохи дивує. Відомо, що апарат буде випущений обмеженим тиражем, так що для покупки потрібно оформити попереднє замовлення. Втім, смартфон і без цього досить дорогий. На момент початку продажів апарат продавався за ціною в 25 тисяч гривень.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у компанії Apple розповіли, як позбутися від старого iPhone. Компанія натякає на послугу Trade-in, коли при купівлі нового телефону здається старий, і робиться непогана знижка. Після цього застарілий смартфон розберуть на фабриці Apple. Приміром, алюмінієвий корпус iPhone піде на виготовлення корпусу для MacBook, а акумулятор зроблять нешкідливим для навколишнього середовища.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, яким буде iPhone Xr 2 2019 року. Головним нововведенням стане подвійна основна камера, яка дозволить робити знімки максимально якісними.