Гендиректор компанії SpaceX Ілон Маск постане перед судом 22 жовтня за образу в інтернеті британського дайвера Вернона Ансворта. Цей дайвер брав участь у визволенні дітей із затопленої печери в Таїланді в 2018 році. Втім, нічого дивного, адже у Маска вже не вперше виникли великі проблеми через висловлювання в соцмережах.

Маска будуть судити за твіт про дайверу, в якому він назвав Ансворта "педофілом", повідомляє DW з посиланням на рішення суду в Лос-Анджелесі. Звичайно ж, Маск тим самим привернув до себе увагу пользовтаелей, а також образив дайвера, який займався порятунком дітей із затопленої печери.

Це повідомлення Маск зробив 15 липня 2018 року, коментуючи інтерв'ю дайвера для CNN. У цьому інтерв'ю Ансворт відхилив спроби Маска приєднатися до операції з порятунку підлітків і назвав дії американського підприємця піар-ходом. На той момент у Маска було 22,5 мільйона передплатників у Twitter. Подивимося, що Маск відповість вже в суді. У будь-якому випадку, голові Tesla варто бути більш стриманим.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung здивувала користувачів квартальним звітом. Повідомляється, що південнокорейський гігант поставив на місце навіть таких титанів як Huawei і Xiaomi, а сталося це завдяки зміненій стратегії ведення бізнесу. Корпорація почала масово випускати дешеві смартфони, які мають цілком собі непогані характеристики. До того ж, торішні флагмани за типо Galaxy S9 і Galaxy Note 9 тепер можна купити практично вдвічі дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знайшла заміну застарілого Google. Корпорація показала нову ОС Fuchsia, яка прийшла на заміну застарілому зеленому роботу. Повідомляється, що нова операційна система буде працювати не тільки на планшетах і смартфонах, але і на ПК.

Знай.uа писав, що WhatsApp більше не буде працювати на смартфонах з ОС Windows Phone. Це означає, що популярний месенджер стане недоступним на цих смартфонах. Втім, операційна система від Microsoft ніколи не була популярною на смартфонах, так що це був лише питання часу.