Видання Bloomberg, посилаючись на обізнані джерела, повідомляє, що вже розпочато виробництво процесорів для нового сімейства iPhone, які вийдуть восени цього року. Відзначимо, що компанія представить нові пристрої у вересні цього року, так що корпорації пора б вже почати зборку нових iPhone і нових iPad.

Це однокристальна платформа Apple A13, виконана по 7-нанометровому техпроцесу. Виробництвом займається компанія TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing).

Поки почалося тільки пробне виробництво, однак масове планують запустити до кінця цього місяця. Тому дефіциту чіпів Apple точно не буде. Про характеристики нового процесора поки немає ніякої інформації, але можна не сумніватися, що процесор в кілька разів могутніше за свого попередника, який і без цього показував відмінну потужність.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, в цьому році повинні дебютувати теж три моделі: iPhone XI, iPhone XI Max і iPhone XR2 (попередні назви). У старших будуть 5,8-дюймовий і 6,5-дюймовий OLED-дисплеї і потрійні камери, у молодшого —6,1-дюймовий LCD дисплей, подвійна камера. За попередньою інформацією, чіп Apple A13 буде у всіх трьох. Про ціну поки мало що відомо, але бюджетник iPhone Xr 2 точно з'явиться на прилавках, судячи по його популярності.

Нагадаємо, що компанія Samsung здивувала користувачів квартальним звітом. Повідомляється, що південнокорейський гігант поставив на місце навіть таких титанів як Huawei і Xiaomi, а сталося це завдяки зміненій стратегії ведення бізнесу. Корпорація почала масово випускати дешеві смартфони, які мають цілком собі непогані характеристики. До того ж, торішні флагмани за типо Galaxy S9 і Galaxy Note 9 тепер можна купити практично вдвічі дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знайшла заміну застарілого Google. Корпорація показала нову ОС Fuchsia, яка прийшла на заміну застарілому зеленому роботу. Повідомляється, що нова операційна система буде працювати не тільки на планшетах і смартфонах, але і на ПК.

Знай.uа писав, що WhatsApp більше не буде працювати на смартфонах з ОС Windows Phone. Це означає, що популярний месенджер стане недоступним на цих смартфонах. Втім, операційна система від Microsoft ніколи не була популярною на смартфонах, так що це був лише питання часу.