Xiaomi готує до випуску ще не один доступний флагман під брендом Redmi, а відразу два.

Їх випуск відбудеться до кінця місяця. Це чудова новина, так як корпорація радує користувачів відмінними смартфонами, які може дозволити собі абсолютно кожен.

Про першому з них відомо вже досить багато. Xiaomi Redmi K20 отримає висувну фронтальну камеру, вбудований дисплей сканер відбитків пальців, 48-мегапіксельну потрійну основну камеру і топовий процесор Snapdragon 855. Дивно, але бюджетник отримав висувну камеру, і подібні технології раніше використовувалися тільки у флагманських пристроях. У теорії, це дозволить збільшити розмір дисплея, і сховати фронтальну камеру, тим самим прибравши її з лицьової панелі гаджета.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Про другому невідомо майже нічого. Джерело лише зазначив, що обидва смартфона будуть випущені в таких конфігураціях: 6 + 64ГБ, 6 + 128 ГБ, 8 + 128 ГБ і 8 + 256 ГБ, а колірні рішення представлять такі - червоний, синій і в корпусі з вуглецевого волокна. Швидше за все, апарат буде аналогом Pocophone F1, який здивував публіку відмінними характеристиками при доступній ціні.

Нагадаємо, що компанія Samsung здивувала користувачів квартальним звітом. Повідомляється, що південнокорейський гігант поставив на місце навіть таких титанів як Huawei і Xiaomi, а сталося це завдяки зміненій стратегії ведення бізнесу. Корпорація почала масово випускати дешеві смартфони, які мають цілком собі непогані характеристики. До того ж, торішні флагмани за типо Galaxy S9 і Galaxy Note 9 тепер можна купити практично вдвічі дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знайшла заміну застарілого Google. Корпорація показала нову ОС Fuchsia, яка прийшла на заміну застарілому зеленому роботу. Повідомляється, що нова операційна система буде працювати не тільки на планшетах і смартфонах, але і на ПК.

Знай.uа писав, що WhatsApp більше не буде працювати на смартфонах з ОС Windows Phone. Це означає, що популярний месенджер стане недоступним на цих смартфонах. Втім, операційна система від Microsoft ніколи не була популярною на смартфонах, так що це був лише питання часу.