Складаний смартфон Galaxy Fold і всю історію, связанною з пошкодженням його екрану пилом, будуть пригадувати Samsung ще довго. Але компанія має проблеми і з іншими пристроями: про планшет Galaxy Tab S5e ми вже писали, а зараз вони виявилися і з розумною колонкою Galaxy Home. Судячи з усього, компанія так сильно поспішає бути першою на ринку електроніки, що не до кінця тестує власні пристрої, і відразу ж випускає їх в продаж.

І це дивно, тому що Galaxy Home представили аж в серпні минулого року, з наміром почати продажі в квітні вже нинішнього року. Квітень пройшов, але Galaxy Home в продаж так і не надійшла. Втім, інсайдери стверджують, що апарат покажуть вже на початку червня цього року. Про причини затримки поки немає ніякої інформації. Втім, в цей раз компанія не поспішає запускати продажу неперевіреного пристрою, так як проблем зі зламаним Galaxy Fold вистачило надовго, та й репутація теж не в кращому стані.

Нагадаємо, що компанія Samsung здивувала користувачів квартальним звітом. Повідомляється, що південнокорейський гігант поставив на місце навіть таких титанів як Huawei і Xiaomi, а сталося це завдяки зміненій стратегії ведення бізнесу. Корпорація почала масово випускати дешеві смартфони, які мають цілком собі непогані характеристики. До того ж, торішні флагмани за типо Galaxy S9 і Galaxy Note 9 тепер можна купити практично вдвічі дешевше.

Популярні новини зараз
Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знайшла заміну застарілого Google. Корпорація показала нову ОС Fuchsia, яка прийшла на заміну застарілому зеленому роботу. Повідомляється, що нова операційна система буде працювати не тільки на планшетах і смартфонах, але і на ПК.

Знай.uа писав, що WhatsApp більше не буде працювати на смартфонах з ОС Windows Phone. Це означає, що популярний месенджер стане недоступним на цих смартфонах. Втім, операційна система від Microsoft ніколи не була популярною на смартфонах, так що це був лише питання часу.