В рамках виставки WWDC 2019, яка буде проходити на початку червня, продемонструють публіці свіжу операційну систему для смартфонів і планшетних комп'ютерів, а називатися вона стане iOS 13. Однак, нова версія ОС буде доступною не для всіх пристроїв, і ось чому.

Це програмне забезпечення буде оснащено оновленим інтерфейсом і буде включати в себе нову темну тему. Звичайно, будуть і інші нововведення, але всі вони виявляться не такими важливими, як оновлений зовнішній вигляд всіх складових операційної системи. Компанія повідомила, що нова прошивка прискорить роботу смартфонів, а глобальні зміни торкнуться тільки внутрішніх процесів.

Компанія хоче мотивувати власників старих iPhone обзавестися більш сучасною моделлю, у зв'язку з чим iOS 13 не виявиться на деяких смартфонах.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Фірма Apple не буде оновлювати до операційної системи iOS 13 такі моделі телефонів, як iPhone SE, iPhone 6 і iPhone 6 Plus. Неможливо не помітити, що 4-дюймовий флагман містить буквально це ж технічне обладнання, як моделі iPhone 6s і iPhone 6s Plus, але дані мобільні гаджети свіжої ОС оновлюватися не будуть. Для власників цих смартфонів у нас погані новини.

Нагадаємо, що компанія HTC раптово вирішила повернутися на ринок мобільний пристроїв. До того ж, компанія вирішила здивувати публіку, і уявити топовий флагман з підтримкою 5G-мережі. Це означає, що характеристики будуть топовими, так як тільки сучасні процесори підтримують роботу мережі нового покоління. Про ціну поки говорити рано, як і дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi готує відразу декілька бюджетних смартфонів під брендом Redmi. Нагадаємо, що глава компанії повідомили, що смартфони, які з'являються з логотипом Redmi ніколи не будуть продаватися дорожче 400 доларів. Охоче віримо в це. Зазначимо, що один з них отримає потрійну основну камеру.

Знай.uа писав, що компанія Apple готує новіе процесор для нових iPhone. Повідомляється, що це дозволить прискорити роботу смартфонів, а також поліпшити їх характеристики. Чіп отримає назву А13, і він є власною розробкою. Сподіваємося, що ціни на нові смартфони не будуть сильно відрізнятися від минулорічних.