Останнім часом почастішали повідомлення про інциденти із загорянням акумуляторів електромобілів різних виробників. Чергове таке пригода за участю Tesla Model S відбулося в минулу неділю в Гонконзі.

Автомобіль загорівся прямо на парковці, а пожежники гасили електрокар близько 45 хвилин.

Що стало причиною загоряння, поки невідомо. Однак, варто дочекатися офіційного коментаря від Tesla. Нагадаємо, що місяць тому подібна ситуація вже була на території Китаю. Автомобіль, який перебував на парковці, теж мимоволі загорівся. Корпорація Tesla повідомила, що почала розслідування за допомогою фахівців, щоб з'ясувати справжню причину пожежі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Справедливості заради варто відзначити, що подібного роду інциденти трапляються не тільки з автомобілями Tesla, але і з моделями інших виробників. Через кілька днів після інцидент із загорянням Model S на парковці в Шанхаї автомобіль китайського виробника Nio загорівся під час ремонту в центральному китайському місті Сіань. Можливо, акумулятори не витримують величезних температур. На щастя, автомобілі на території Китаю не їздять по розбитим дорогам з величезними ямами, інакше все могло б закінчиться зовсім інакше.

Нагадаємо, що робочий прототип розумного браслета Xiaomi Mi Band 4 показали на фото. Судячи по знімках, можна побачити реальні розміри екрана, а також інших елементів дизайну. Зазначимо, що браслет стане дуже популярним за рахунок своєї ціни 30 доларів, а також величезній купі цікавих можливостей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung подарує смартфону Galaxy Note 10 нереальну камеру. Смартфон отримає 64-мегапіксельну камеру, так що за якість знімків з цього смартфона переживати точно не варто. Зазначимо, що одна з його модифікацій отримає підтримку мережі нового покоління, а також наворочений стилус. Традиційно, презентація флагмана запланована на кінець серпня 2019 року.

Знай.uа писав, що OnePlus 7 Pro показали з усіх сторін, так що тепер ми знаємо практично все про флагман ще до його офіційного анонсу. Що стосується ціни, апарат буде продаватися від 700 до 999 доларів залежно від модифікації.