Бюро по патентах і товарних знаків США видало Apple патент, що відноситься до дисплеїв на квантових точках. Відповідна заявка була подана в 2017 році. Звучить дуже по-науковому, але насправді їх принцип досить простий.

Патент №10297581 називається “Схеми інтеграції квантових точок”. У ньому описана структура квантової точки та можливі варіанти інкапсуляції квантових точок. В теорії, новий патент дозволить поліпшити характеристики екрану, збільшити довговічність, підвищити міцність. Втім, це все тільки на патенти, і є велика ймовірність, що ми ніколи не побачимо iPhone з застосуванням цієї технології.

серед винахідників значиться генеральний директор компанії LuxVue. Як відомо, компанія Apple придбала LuxVue в 2014 році. Компанія LuxVue спеціалізувалася на розробці дисплеїв micro-LED для побутової електроніки. Судячи з усього, масове поглинання технологічних компаній почало приносити свої плоди.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Vivo готує до виходу відразу 2 нових смартфона, які будуть мати флагманські характеристики, при цьому будуть продаватися за доступною ціною. Крім непоганих показників камери, девайси отримають величезний об'єм акумулятора - 5000 ма. Подібними досягненнями не можуть похвалитися навіть iPhone XS Max і Samsung Galaxy S10. Що стосується цін, смартфони будуть продаватися не дорожче 400 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei дала перший коментар з приводу припинення співпраці з Google. Компанія повідомила, що зробила дуже багато для просування ОС в маси, а також допомогла Google розвивати Android OS. Втім, корпорація вже має гідну заміну операційки від пошуковика - Kirion OS, яка незабаром з'явиться на смартфонах. Повідомляється, що її розробкою займалися ще з 2012 року.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, коли електрокари перевершать по популярності дизельні та бензинові авто.