Відома компанія Xiaomi Inc знову зажадала через суд вилучити і знищити партію смартфонів Xiaomi, яку завозила в Україну компанія NIS.

Про це повідомляє "Ліга.Tech".

Xiaomi RedMi 6A 2

У повідомленні говориться, що вилучити і знищити зажадали смартфони Xiaomi RedMi 6A 2 + 16 Gb EU Gold (20 шт) і Xiaomi RedMi GO 1 + 8Gb EU Black (20 шт). Причина такої вимоги - порушення авторських прав на торговельні марки.

Крім того, Xiaomi Inc домоглася введення забезпечувальних заходів до прийняття рішення по суті: суд заборонив Київській митниці оформляти партію товару.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Xiaomi RedMi GO 1

Нагадаємо, що Китай оголосив бойкот компанії Apple. Повідомляється, що влада США змусила Google відмовитися від співпраці з китайським виробником смартфон Huawei. Компанії доведеться встановлювати на свої нові смартфони власну ОС, так як Android виявився недоступним.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, що компанія Microsoft засмутила користувачів.

Знай.ua писав, що компанія Mozilla випустила новий браузер, який прийшов на заміну Firefox.