Керівництво Apple ще в 2013 році пропонував близько $ 240 за акцію компанії, яка тоді називалася Tesla Motor.

Відомо, що Apple готова була придбати контрольний пакет акцій компанії за 240 доларів кожну, однак, Маск відмовився. Тепер же у компанії серйозні проблеми, і Apple могла тоді купити корпорацію набагато дорожче, ніж вона оцінюється зараз.

Однак, Apple все ще може бути зацікавлена в придбанні Tesla - тим більше, що оцінка Tesla сильно постраждала за останні місяці.

Він каже, що проект Apple Titan, який розробляє автономний електромобіль, все ще триває, і технологічний гігант може бути зацікавлений у використанні деякого досвіду Tesla в області електромобілів. У свою ж чергу варто нагадати, що взимку 2019 року компанія Apple перевела або звільнила величезна кількість співробітників, які працювали саме над Apple Titan, в якому розроблялися безпілотні автомобілі і системи автопілота.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei вирішила встановлювати на свої смартфони власну ОС, над розробкою якої корпорація займалася ще з 2012 року. Так як Google змусили відмовитися від співпраці з Huawei, корпорації необхідно знайти гідну альтернативу Android. Що ж, нова ОС буде називатися Hongmeng, і вона буде більше схожим на iOS, ніж на дітище від пошуковика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Honor 20 і Honor 20 Pro офіційно представили. Ці смартфони здивують публіку не тільки крутий начинкою, але і відмінною камерою з 30-кратним зумом, який дозволяє зберегти якість фото навіть при максимальному наближенні.

Знай.uа писав, що смартфон HONOR 10i дістався до України, і тепер жителі країни можуть придбати цей девайс. До речі, його вартість дуже непогана - 7499 гривень. За такий флагманський девайс це відмінна ціна. Втім, не дивно, адже HONOR належить корпорації Huawei, яка теж вміє приємно дивувати публіку.