Електромобілі популярні сьогодні більше, ніж коли-небудь. Цей транспортний засіб повністю відмовилося від бензину, або газу, і здатний проїжджати тривалі дистанції з допомогою відновлюваної енергії. Це справжнє майбутнє, яке поступово стає реальністю.

Топ-5 електрокарів, які користуються величезною популярністю, і при цьому вважаються доступними на ринку таких авто.

Kia e-Niro. Приблизно за $44 000 з акумуляторною батареєю потужністю 64 кВт/год проїжджає 370 км без підзарядки. Відмінний показник, і величезна економія коштів.

Nissan Leaf. Ємність акумуляторної батареї збільшили на 25%. З запасом пробігу в 270 км на одному заряді Nissan тепер випереджає багатьох своїх конкурентів. Автомобіль також отримав значно більше потужності й крутного моменту, ніж його прямий попередник. На вулицях користується величезною популярністю.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Hyundai Kona Electric. До недавнього часу електромобіль, який стоїть $38 000 і запасом пробігу в 482 км, здавався страшенно далеким. Щоб витримувати конкуренцію, Hyundai на 60% збільшив електричне оснащення автомобіля. Тепер авто здатне долати набагато більше дистанції, і при цьому залишатися повністю автономним.

Kia Soul EV. Квадратний компактний кросовер Kia повертається в третьому поколінні, але на цей раз Soul буде доступний виключно на європейських ринках. Що стосується цін, доведеться заплатити близько $38 000, в залежності від конфігурації. Кросовери набирають популярності, так що у цього авто велике майбутнє.

Renault Zoe R110. Renault Zoe завжди користувався популярністю, навіть з акумулятором 22 кВт і дальністю пробігу 128 км. Зараз ці показники збільшені до 41 кВт/год і 241 км відповідно.

Нагадаємо, що компанія Huawei вирішила встановлювати на свої смартфони власну ОС, над розробкою якої корпорація займалася ще з 2012 року. Так як Google змусили відмовитися від співпраці з Huawei, корпорації необхідно знайти гідну альтернативу Android. Що ж, нова ОС буде називатися Hongmeng, і вона буде більше схожим на iOS, ніж на дітище від пошуковика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Honor 20 і Honor 20 Pro офіційно представили. Ці смартфони здивують публіку не тільки крутий начинкою, але і відмінною камерою з 30-кратним зумом, який дозволяє зберегти якість фото навіть при максимальному наближенні.

Знай.uа писав, що смартфон HONOR 10i дістався до України, і тепер жителі країни можуть придбати цей девайс. До речі, його вартість дуже непогана - 7499 гривень. За такий флагманський девайс це відмінна ціна. Втім, не дивно, адже HONOR належить корпорації Huawei, яка теж вміє приємно дивувати публіку.