Російська компанія Caviar, відома неймовірно дорогими екстравагантними варіантами флагманських смартфонів, представила своє нове творіння. Тепер черга дійшла і до нового смартфона Samsung Galaxy Fold, який, як відомо, затримується із-за проблем з дисплеєм. Зазначимо, що смартфон гнучкий, так що створити для нього унікальний дизайн і додати трохи елементів декору із застосуванням золота не так вже й просто. Колекційне видання смартфона отримало назву Game of Thrones Edition. Звичайно ж, смартфон буде нагадувати про серіалі “Гра Престолів”.

В кращих традиціях Caviar, новинка щедро оздоблена золотом 999 проби, нанесеним на барельєф за технологією Double Electroplated. Із золота також виконана декоративна застібка, що скріпляє дві частини корпусу пристрою. Звичайно ж, ціна на такий ексклюзивний екземпляр сильно зросла. За такий девайс ручної роботи доведеться заплатити 7700 доларів, у той час як стокова модель обійдеться в 2 тисячі доларів.

Нагадаємо, що компанія Huawei вирішила встановлювати на свої смартфони власну ОС, над розробкою якої корпорація займалася ще з 2012 року. Так як Google змусили відмовитися від співпраці з Huawei, корпорації необхідно знайти гідну альтернативу Android. Що ж, нова ОС буде називатися Hongmeng, і вона буде більше схожим на iOS, ніж на дітище від пошуковика.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Honor 20 і Honor 20 Pro офіційно представили. Ці смартфони здивують публіку не тільки крутий начинкою, але і відмінною камерою з 30-кратним зумом, який дозволяє зберегти якість фото навіть при максимальному наближенні.

Знай.uа писав, що смартфон HONOR 10i дістався до України, і тепер жителі країни можуть придбати цей девайс. До речі, його вартість дуже непогана - 7499 гривень. За такий флагманський девайс це відмінна ціна. Втім, не дивно, адже HONOR належить корпорації Huawei, яка теж вміє приємно дивувати публіку.