На одному із веб-ресурсів опублікували фото фіолетовою ігрової консолі Xbox One S, яку компанія Microsoft повинна представити на днях. Судячи з усього, компанія намагається продати якомога більше консолей, і на цей раз корпорація намагається підкорити геймерів Fortnite.

Згідно витоку, Microsoft представить користувачам лімітовану версію консолі і джойстика в фіолетовому кольорі, подібному до візуального оформлення відеоігри Fortnite.

Покупці також зможуть придбати саму гру, місячний доступ до ігрового співтовариства Xbox Live Gold та різні доповнення до Fortnite, начебто ексклюзивного скіна Dark Vertex. І хоча звичайним користувачам це не так цікаво, фанати Fortnite точно оцінять старання компанії.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сама консоль отримає 1 Гб внутрішньої пам'яті, і буде доступна за ціною близько 300 євро в Німеччині, і $299 США. Уявити Xbox One S мають на виставці Microsoft E3, яка відбудеться на початку літа 2019-го. Безсумнівно, консоль сподобається колекціонерам, які вже зібрали всі можливі версії ігрових приставок.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово представила новіе гаджети лінійки MacBook Pro. Звичайно ж, мова йде про ноутбуки. За заявою компанії, це самий потужний ноутбук в історії Apple. Втім, за нього доведеться дуже багато заплатити. Про вартість не повідомляється, але аналітики запевняють, що ціна буде в районі 2 тисяч доларів. На щастя, компанія вирішила оновити клавіатуру, з якою раніше були проблеми у тисяч користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei залишиться без компонентів для своїх смартфонів. Практично всі американські компанії відмовилися від співпраці з китайською корпорацією, що завдало їй величезний удар. Тепер навіть немає можливості співпрацювати з виробниками чіпсетів для смартфонів та інших гаджетів.

Знай.uа писав, що компанія Google зробила приємно українським студентам. Тепер платні додатки YouTube Music і YouTube Premium для студентів будуть коштувати копійки. Тепер платні послуги пошуковика будуть доступними кожному студенту.