Samsung анонсувала нову швидку зарядку для смартфонів. Про це повідомляється на сайті компанії.

Незабаром випустять два контролера живлення USB Type-C Power Delivery 3.0 - SE8A і MM101. Ці чіпи розроблені на платформі eFlash, яка дозволяє заряджати пристрої, забезпечуючи потужність до 100 Вт.

Наголошується, що зарядка в десять разів краще звичайних, потужність яких складає всього десять Вт. Новий пристрій дозволить заряджати смартфони, планшети, ноутбуки і монітори.

Поки контролер MM101 ще тестується, SE8A вже надійшов у серійне виробництво.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У контролери вбудували елементи безпеки для захисту від несанкціонованих зарядних пристроїв. У компанії також відзначили, що SE8A може забезпечувати додатковий захист, такий як зберігання ключа безпеки, кодування і декодування особистих даних. MM101 отримав підтримку шифрування AES і систему визначення рівня вологості.

Нагадаємо, Samsung Galaxy S10 різко подешевшав.

Як повідомляв портал Знай.uа, Samsung Galaxy Note 10 стане останнім флагманом компанії, оснащений датчиком зображення формату 1/2,55 дюйма.

Також портал Знай.uа писав, що Samsung минулого тижня випустила оновлення прошивки для флагманських Galaxy S10, яке повинно було збільшити продуктивність.