Компанія Samsung прислухалася до претензій юзерів і відклала поширення останнього оновлення прошивки для телефонів флагманської серії Galaxy S10. На цей раз, досить вагома причина, але це непорозуміння Samsung не могла віявить самостійно.

Апгрейд приніс не лише новий нічний режим фото і травневе оновлення захищеності Android, але і нові проблеми. Юзери зіткнулися з зависаннями і несподіваними перезавантаженнями телефонів. І це при тому, що мінімальна ціна за смартфоном близько 800 доларів. Після оновлення він почав працювати дуже повільно, а в некоторіх випадках і зовсім перестав включатися.

Зависання стали особливо помітні при роботі з Twitter і Nova Launcher, але проблема стосується не лише їх. При цьому відкат до заводських налаштувань не вирішує проблему, так що компанії доведеться вирішувати цю проблему самостійно.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На цей момент Samsung припинила роздавати свіжу прошивку і вона більше недосяжна для завантаження. Компанія не стала пояснювати ситуацію. Подивимося, що ж буде далі.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила бюджетний ноутбук RedmiBook 14, який здивує користувачів своєю продуктивністю. Так, дизайн девайса дуже нагадує ноутбуки від Apple, але так навіть краще. Сам по собі ноутбук продається в різних модифікаціях, а ціна від 580 до 730 доларів. Коли ноутбук з'явиться в Україні - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung відмовилася від 10-кратного зума для своїх смартфонів. Корпорація вперше за ці роки вирішила відмовитися від такої можливості. Є велика ймовірність, що компанія розробить більш цікаву технологію, яка здивує світ. За заявою компанії, Samsung не хоче, щоб смартфони мали потворний зовнішній вигляд із-за випирає камери.

Знай.uа писав, що компанія Google Maps приготувала сюрприз для водіїв. Тепер жа в навігаторі буде відображатися наявність дорожньої камери, яка стежить за швидкістю. Тепер же водіїв про це буде попереджати сам сервіс від Google. І хоча функція поки не доступна на території України, це лише питання часу.