Схоже, в індустрії мобільних ПК намітився новий тренд. Ноутбуки почали з'являтися на ринку вже з двома екранами. Виглядає це дуже дивно, але й цікаво. Тепер же стало відомо, що Intel, вчора офіційно представила 10-нм мобільні процесори Core десятого покоління, теж опрацьовує концепцію ноутбука з двома екранами.

В рамках виставки Computex 2019 процесорний гігант продемонстрував прототип ноутбука з двома екранами. Відразу варто зазначити, що ноутбуки позиціонують як геймерські, але це не означає, що він буде марним для дизайнерів, архітекторів і музикантів. Так, його функціонал досить дивний, але він точно не поступається класичним аналогам.

Погодьтеся, ролик справляє враження. Особливо в світлі концепції, відмінною від концепції ASUS ZenBook Pro Duo. Як видно, конструкцію прототипу Intel Honeycomb Glacier помітно відрізняється від двоекранного ASUS ZenBook Pro Duo.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила бюджетний ноутбук RedmiBook 14, який здивує користувачів своєю продуктивністю. Так, дизайн девайса дуже нагадує ноутбуки від Apple, але так навіть краще. Сам по собі ноутбук продається в різних модифікаціях, а ціна від 580 до 730 доларів. Коли ноутбук з'явиться в Україні - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung відмовилася від 10-кратного зума для своїх смартфонів. Корпорація вперше за ці роки вирішила відмовитися від такої можливості. Є велика ймовірність, що компанія розробить більш цікаву технологію, яка здивує світ. За заявою компанії, Samsung не хоче, щоб смартфони мали потворний зовнішній вигляд із-за випирає камери.

Знай.uа писав, що компанія Google Maps приготувала сюрприз для водіїв. Тепер жа в навігаторі буде відображатися наявність дорожньої камери, яка стежить за швидкістю. Тепер же водіїв про це буде попереджати сам сервіс від Google. І хоча функція поки не доступна на території України, це лише питання часу.