Xiaomi офіційно представила світу Redmi K20 Pro і його більш доступну версію Redmi K20. На момент витоку це були найбільш очікувані смартфони компанії, оскільки глава Xiaomi розкрив таємницю їх кровожерливого назви – "Killer 20", що за маркетинговою задумом означало "вбивця флагманів". На щастя, характеристики смартфонів виправдали свою назву, так як у нас тепер є можливість купити флагманський смартфон за приємною ціною.

Зовні Redmi K20 і Redmi K20 Pro практично не відрізняються. За фактом відрізняються вони лише різними моделями процесорів Snapdragon 730 у молодшого апарату проти Snapdragon 855 у старшого, а також об'ємом пам'яті і швидкістю швидкої зарядки: молодша модель підтримує зарядку потужністю 18 Вт, а старша - 27 Вт. Ці смартфони можна зарядити всього за 60 хвилин, і це не може не радувати. Акумулятори теж об'ємні - 4000 маг, і їх обсягу вистачить для використання девайса протягом усього години.

Новинку помітили на італійському сайті GrossoShop в трьох конфігураціях пам'яті. Молодша на 6/64 ГБ обійдеться покупцям в 360 євро, середня 6/128 ГБ — 380 євро, а за топову на 8 ГБ ОЗУ і 256 ГБ ПЗУ доведеться віддати 500 євро. В наявності буде три кольори корпусу: Carbon Black, Glacier Blue і Flame Red. Ціни цілком собі приємні, так що смартфон можна сміливо брати.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google знизила ціни на свої планшети Pixel Slate. Приміром, якщо раніше за топову модель просили близько 1600 доларів, то тепер девайс продається за ціною в 1400 доларів. Втім, це все ще занадто багато для такого пристрою, і навіть Apple не продається свої планшети за такою ціною. На цей крок компанія пішла заради збільшення продажів. Подивимося, якими вони будуть в наступному фінансовому кварталі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Samsung Galaxy S10 зіткнулися з черговим багом. Користувачі відзначають, що нова прошивка для смартфонів почала різко гальмувати роботу смартфонів, причому тільки з мобільними додатками. Дивно, але смартфон за 1300 доларів раптово почав працювати жахливо. Компанія поки ніяк не відреагувала на скарги користувачів мережі.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила відмовитися від співпраці з Huawei. Корпорація більше не буде встановлювати на ноутбуки китайської компанії ОС Windows.