Американський діджей White Panda опублікував у своєму Twitter скаргу на загорівся ноутбук Apple, супроводивши запис відеороликом.

Дивно, але ноутбук від яблучної компанії раптово загорівся.

За словами потерпілого, ноутбук MacBook Pro вибухнув і загорівся під час “звичайного використання”. Сам користувач не отримав жодних травм, але зазначив, що все могло б закінчитися набагато гірше, якщо б він був на момент загоряння в літаку. Схоже, Apple доведеться прокоментувати дану ситуацію, так як кожен користувачів ноутбуків від Apple будуть куди обережніше до своїх гаджетів, щоб не повторити долю діджея.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

На відео не знято сам момент займання, оскільки користувач спочатку вжив заходів, щоб звести збиток до мінімуму. Але навіть так видно, що ноутбук диміти, а дерев'яна підлога під ноутбуком почорнів.

Нагадаємо, що в мережу злили подробиці про Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року. Повідомляється, що флагман буде працювати без фізичних кнопок, і замість них будуть сенсорні датчики. Будемо сподіватися, що нова технологія буде справді корисною, і подарує користувачам новий досвід у використанні смартфонів. Не варто забувати, що смартфони отримають підтримку сері 5G.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft представила новий сервіс для геймерів під назвою Xbox Game Pass. В теорії, ця технологія допоможе грати в консольні ігри на ПК, що не може не радувати геймерів, причому грати можна у вибрані проекти, які на сьогоднішній день в топі по популярності.

Знай.uа писав, що компанія Apple запатентувала складаний смартфон. Судячи з усього, корпорація хоче заявити про себе на ринку гнучкий смартфонів, як це вже зробили Samsung і Huawei. Однак, гнучкий смартфон від яблучної компанії не вийде в 2019 році.