Розробники з компанії Google опублікували статтю з детальним описом роботи алгоритму в смартфоні Pixel 3, здатного покращувати якість знімків. На диво, навіть людські недоліки не заважають робити якісні знімки, і навіть навпаки, допомагають поліпшити фото.

Як повідомляється, в основі рішення лежить те, що зазвичай сприймається як недолік - тремтіння рук під час зйомки. Користуючись природною легким тремором, камера смартфона, крім основного знімка, робить серію додаткових кадрів, знятих з різних ракурсів, які не особливо відрізняються. Однак, алгоритмом камери це тільки на руку.

Нейромережа накладає ці фото один на одного, вибираючи з кожного знімка кращу частину, а потім створює єдине фото. Звучить дуже дивно, але це працює, якщо врахувати, що в смартфонах компанії досі стоїть одинарна камера.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили подробиці про Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року. Повідомляється, що флагман буде працювати без фізичних кнопок, і замість них будуть сенсорні датчики. Будемо сподіватися, що нова технологія буде справді корисною, і подарує користувачам новий досвід у використанні смартфонів. Не варто забувати, що смартфони отримають підтримку сері 5G.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft представила новий сервіс для геймерів під назвою Xbox Game Pass. В теорії, ця технологія допоможе грати в консольні ігри на ПК, що не може не радувати геймерів, причому грати можна у вибрані проекти, які на сьогоднішній день в топі по популярності.

Знай.uа писав, що компанія Apple запатентувала складаний смартфон. Судячи з усього, корпорація хоче заявити про себе на ринку гнучкий смартфонів, як це вже зробили Samsung і Huawei. Однак, гнучкий смартфон від яблучної компанії не вийде в 2019 році.