Всього тиждень тому був анонсований флагман Xiaomi Redmi K20 Pro, який назвали як “вбивця флагманів”. Втім, ці слова підтвердилися, і Xiaomi похвалилася рекордними продажами бюджетника з відмінними характеристиками. Через кілька днів після презентації новинка вперше поступила в продаж в Китаї і розійшлася, немов гарячі пиріжки.

Першу партію розкупили за 1год 45 хвилин. Партія налічує 200 000 смартфонів. Ці цифри не можуть шокувати, і це ще коштувати врахувати, що продажі були тільки на території Китаю. Подивимося, яким смартфон буде за межами Піднебесної. Зарубіжні ресурси повідомляють, що попит на Xiaomi Redmi K20 Pro не перевищив попит на Xiaomi Mi 9.

Останній у Китаї надійшов у продаж кілька місяців тому за ціною $445/$490. Вартість Redmi K20 Pro становить від $360 до $440. Наступна розпродаж запланована на 6 червня, так що саме час зробити попереднє замовлення і чекати відправлення.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили подробиці про Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року. Повідомляється, що флагман буде працювати без фізичних кнопок, і замість них будуть сенсорні датчики. Будемо сподіватися, що нова технологія буде справді корисною, і подарує користувачам новий досвід у використанні смартфонів. Не варто забувати, що смартфони отримають підтримку сері 5G.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft представила новий сервіс для геймерів під назвою Xbox Game Pass. В теорії, ця технологія допоможе грати в консольні ігри на ПК, що не може не радувати геймерів, причому грати можна у вибрані проекти, які на сьогоднішній день в топі по популярності.

Знай.uа писав, що компанія Apple запатентувала складаний смартфон. Судячи з усього, корпорація хоче заявити про себе на ринку гнучкий смартфонів, як це вже зробили Samsung і Huawei. Однак, гнучкий смартфон від яблучної компанії не вийде в 2019 році.