У прагненні створити повноекранний дизайн смартфона виробники спочатку почали використовувати вирізи, а потім і отвори в дисплеї, де розташовуються камери для автопортретів. Однак, Vivo та Nubia пішли ще далі, і випустили смартфони з додатковою частиною смартфона для розташування фронтальної камери і інших датчиків.

Компанія Oppo пропонує розміщувати камеру під дисплеєм, як це зараз іноді роблять зі сканерами відбитків пальців. У мережі навіть з'явився ролик, в якому показали цю технологію в дії. Примітно те, що це збільшить довговічність смартфона, так як фронтальна камера надійно захищена під самим екраном. Навіть при поломці екрану, фронтальну камеру це ніяк не торкнеться.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Тим не менш, в подальшому повідомленні Шен зізнався, що ця технологія камери під дисплеєм все ще знаходиться на ранніх етапах розробки. Поки що камера під дисплеєм не може забезпечити такий же результат, як звичайна камера. Це пояснюється втратами оптичного якості. У теорії, що вже в 2020 році смартфон з розміщенням камери під екраном з'являться на прилавках.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує випустити нову лінійку смартфонів під назву Mate 30. Крім топових флагманських характеристик, смартфони зможу похвалитися і абсолютної новою фішкою - ОС девайсів буде точно не Android, а Hongmeng. Це особиста розробка компанії, яка створювалася протягом багатьох років. Тепер корпорація може обійтися і без допомоги Google Android їх.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google розкрила ще один секрет з приводу камери Google Pixel 3. Нагадаємо, що в смартфони від пошуковика впроваджують одинарну камеру, і це дуже дивне рішення. Однак, в корпорації заявляють, що система нейромережі здатна покращувати якість фото з допомогою тремтіння рук користувачів. Після цього система поєднує всі знімки з різних ракурсів в єдину фотографію.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft розповіла про нову хвилю вірусів, які масово заражають комп'ютери користувачів. Повідомляється, що мільйони пристроїв досі під загрозою злому хакерами.