В Україні надійшов у продаж фітнес-трекер Samsung Galaxy Fit, анонсований ще в лютому цього року. Тепер же гаджет можна придбати на території України, причому за приємною ціною.

Браслет отримав 0,95-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 240×120 пікселів, на якому можна міняти різнокольорові циферблати. Усередині встановлений акумулятор ємністю 120 ма * год, одного заряду якого в середньому вистачає на тиждень автономної роботи. У комплекті йде бездротова зарядка. Це означає, що браслет став прямим конкурентів Xiaomi Mi Band 3, і зможе перевершити за деякими параметрами навіть Mi Band 4, вихід якого запланований на червень 2019 року.

На дисплеї відображаються оповіщення, вхідні повідомлення (а з допомогою шаблонів можна і відповідь відправити), також можна управляти будильником, календарем і перевіряти прогноз погоди. Є датчик частоти серцевих скорочень, акселерометр і гіроскоп.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Крім цього, браслет здатний відстежувати активність при занятті спортом, а також вимірює пройдену дистанцію, пульс, і так далі. Загалом все, що типово для повноцінного фітнес-трекера.

Що стосується цінника, браслет буде продаватися за 2700 гривень, і це набагато дорожче аналога Mi Band 3.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує випустити нову лінійку смартфонів під назву Mate 30. Крім топових флагманських характеристик, смартфони зможу похвалитися і абсолютної новою фішкою - ОС девайсів буде точно не Android, а Hongmeng. Це особиста розробка компанії, яка створювалася протягом багатьох років. Тепер корпорація може обійтися і без допомоги Google Android їх.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google розкрила ще один секрет з приводу камери Google Pixel 3. Нагадаємо, що в смартфони від пошуковика впроваджують одинарну камеру, і це дуже дивне рішення. Однак, в корпорації заявляють, що система нейромережі здатна покращувати якість фото з допомогою тремтіння рук користувачів. Після цього система поєднує всі знімки з різних ракурсів в єдину фотографію.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft розповіла про нову хвилю вірусів, які масово заражають комп'ютери користувачів. Повідомляється, що мільйони пристроїв досі під загрозою злому хакерами.