До виходу смартфона Samsung Galaxy Note 10 залишається ще кілька місяців, але апарат вже засвітився в бенчмарке Geekbench. Відзначимо, що новинка вийде в чотирьох модифікаціях, і дві з них отримають довгоочікувану підтримку мережі 5G.

SM-N976V побудований на однокристальних платформі Snapdragon 855 і має 12 ГБ оперативної пам'яті. Судячи по позначенню, це варіант Galaxy Note 10 для американського оператора Verizon. У бенчмарке він набрав 3529 балів в однопоточному тесті і 10840 балів в багатопотоковому – типовий результат для Snapdragon 855. Схоже, компанія не готова впроваджувати новий чіпсет, так що доведеться задовольнятись тим, який буде вважатися вже застарілим на початку 2020 року.

Другий варіант, позначений індексом SM-N976B, побудований на SoC Exynos 9825, має 8 ГБ ОЗУ і, очевидно, буде адресований оператору Boost Mobile (теж американському). В однопоточному тесті цей варіант смартфона виступив краще (3577 балів), а в багатопотоковому гірше (9654 бали).

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Можна також помітити, що обидві версії моделі працюють під управлінням ОС Android 9.0 Pie. Схоже, компанія поки не приготувала оновлення для своїх топовіх смартфонів, вихід яких вже запланований на серпень 2019 року.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує випустити нову лінійку смартфонів під назву Mate 30. Крім топових флагманських характеристик, смартфони зможу похвалитися і абсолютної новою фішкою - ОС девайсів буде точно не Android, а Hongmeng. Це особиста розробка компанії, яка створювалася протягом багатьох років. Тепер корпорація може обійтися і без допомоги Google Android їх.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google розкрила ще один секрет з приводу камери Google Pixel 3. Нагадаємо, що в смартфони від пошуковика впроваджують одинарну камеру, і це дуже дивне рішення. Однак, в корпорації заявляють, що система нейромережі здатна покращувати якість фото з допомогою тремтіння рук користувачів. Після цього система поєднує всі знімки з різних ракурсів в єдину фотографію.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft розповіла про нову хвилю вірусів, які масово заражають комп'ютери користувачів. Повідомляється, що мільйони пристроїв досі під загрозою злому хакерами.