Tencent (відома місцевим месенджером WeChat), Alibaba і China Construction Bank третій рік поспіль увійшли в трійку найдорожчих брендів Китаю. Про це повідомила дослідницька компанія Interbrand, яка складала даний рейтинг. Втім, це не дивно, адже ці китайські компанії вже багато років лідирують на ринку Піднебесної.

У престижному списку з 50 компаній з'явилися “новачки”. Добре відомий на українському ринку виробник смартфонів і побутової електроніки Xiaomi зайняв 14-е місце. Схоже, у компанії просто відмінно йдуть справи, так як буквально за кілька років їй вдалося домогтися топа. І це не дивно, адже компанія протягом багатьох років продає величезну кількість смартфонів і просто крутих пристроїв електронної техніки.

Також в рейтинг вперше увійшли Meituan (#25, замовлення їжі в інтернеті), логістичний оператор SF Express (#30), автовиробник Geely (#36) і рітейлер Suning (#50).

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Експерти підрахували, що сукупна вартість ТОП-50 китайських брендів за рік зросла на 15%. Найбільший приріст спостерігався у Tencent, Alibaba і виробника побутової техніки Haier (#23) – 48%, 39% і 38% відповідно.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує випустити нову лінійку смартфонів під назву Mate 30. Крім топових флагманських характеристик, смартфони зможу похвалитися і абсолютної новою фішкою - ОС девайсів буде точно не Android, а Hongmeng. Це особиста розробка компанії, яка створювалася протягом багатьох років. Тепер корпорація може обійтися і без допомоги Google Android їх.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google розкрила ще один секрет з приводу камери Google Pixel 3. Нагадаємо, що в смартфони від пошуковика впроваджують одинарну камеру, і це дуже дивне рішення. Однак, в корпорації заявляють, що система нейромережі здатна покращувати якість фото з допомогою тремтіння рук користувачів. Після цього система поєднує всі знімки з різних ракурсів в єдину фотографію.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft розповіла про нову хвилю вірусів, які масово заражають комп'ютери користувачів. Повідомляється, що мільйони пристроїв досі під загрозою злому хакерами.