Глава Apple Тім Кук впевнений, що його компанія не стане мішенню в торговельній війні США з Китаєм. Однак, все може різко змінитися, як це було з Huawei, у якої почалися серйозні проблеми.

Глава американської корпорації Apple Тім Кук вважає, що торгова війна США і Китаю не торкнеться його компанію.

"Зараз китайці не обирали як свою мету Apple. І я не припускаю, що це відбудеться, якщо чесно", – сказав він. Що ж, враховуючи те, що китайські компанії оголосили бойкот Apple, а Huawei на початку 2019 року і зовсім заборонила купувати техніку яблучної корпорації своїм співробітникам.

Він також заявив, що не передбачає зростання цін на продукцію Apple, зокрема смартфони iPhone, через введення нових торгових мит. Будемо сподіватися, що смартфони не стануть занадто дорогими, що позначиться на фінансовому стані компанії.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple показала світові нову ОС для своїх пристроїв - iPadOS. Судячи з назви, новинка стане доступною для використання тільки на планшетах. У будь-якому випадку, це відмінна новина для тих, хто не може розлучитися зі своїм пристроєм. Раніше на iPad встановлювали iOS, яка з самого початку була розроблена для смартфонів, так що на великих екранах дана ОС виглядала дуже дивно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий фітнес-браслет від Samsung добрався до України. Тепер же головний конкурент Xiaomi Mi Band 4, який не з'явився на прилавках, зможе порадувати користувачів широким списком можливостей. Однак, ціна в 2700 гривень шокує публіку, так як за китайський браслет від Xiaomi попросять всього лише 30 доларів.

Знай.uа писав, що Oppo і Xiaomi представили смартфони з вбудованою камерою під екран. Однак, такі смартфони з'являться на прилавках вже в 2020 році, коли виробники доопрацюють цю технологію. Про ціну такої розкоші не повідомляється.