В iOS 13, офіційний реліз якої відбудеться восени, у користувачів буде можливість вибору обмежень на завантаження додатків по мережі. Це означає, що тепер не доведеться шукати бездротову мережу, щоб завантажити будь-який додаток з App Store, вага якого перевищував 150 мегабайт.

Функція доступна в розділі “Налаштування” (там потрібно вибрати пункт “Завантаження додатків”). Доступні наступні варіанти: завантажувати додатки незалежно від їх розміру, запитувати дозвіл при завантаженні файлу важче 200 МБ або завжди запитувати дозвіл.

Нарешті, яблучна корпорація почула прохання користувачів, у яких мобільний інтернет є безлімітним. Тепер Apple розв'язало їм руки, що не може не радувати власників iPhone.

Популярні новини зараз
Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple показала світові нову ОС для своїх пристроїв - iPadOS. Судячи з назви, новинка стане доступною для використання тільки на планшетах. У будь-якому випадку, це відмінна новина для тих, хто не може розлучитися зі своїм пристроєм. Раніше на iPad встановлювали iOS, яка з самого початку була розроблена для смартфонів, так що на великих екранах дана ОС виглядала дуже дивно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий фітнес-браслет від Samsung добрався до України. Тепер же головний конкурент Xiaomi Mi Band 4, який не з'явився на прилавках, зможе порадувати користувачів широким списком можливостей. Однак, ціна в 2700 гривень шокує публіку, так як за китайський браслет від Xiaomi попросять всього лише 30 доларів.

Знай.uа писав, що Oppo і Xiaomi представили смартфони з вбудованою камерою під екран. Однак, такі смартфони з'являться на прилавках вже в 2020 році, коли виробники доопрацюють цю технологію. Про ціну такої розкоші не повідомляється.