Сім'я з Каліфорнії подав у суд на компанію Tesla. Позивачі запевняють, що автомобіль компанії Model X притиснув до стіни гаража вагітну жінку. Це сталося після того, як її 2-річний син стрибнув на водійське місце. Схоже, назріває серйозний скандал, і справа точно дійде до суду, якщо глава Tesla Ілон Маск буде ігнорувати цю ситуацію.

Як пише DriveTribe, жінка стверджує – постраждав її ненароджений малюк, тому сім'я вимагає компенсації.

Інцидент стався 28 грудня минулого року. 31-річна Меллорі Харкурт на восьмому місяці вагітності припаркувала автомобіль Tesla і вимкнула двигун. Однак, щось пішло не так.

Далі вона взяла покупки, маленький син йшов ззаду. Але він несподівано побіг назад і через відчинені двері заскочив на водійське сидіння. Ймовірно, хлопчик зрушив важіль і натиснув на педаль, що і призвело до руху автомобіля. Наслідки могли бути набагато гірше, але виключати травм не вийде.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У результаті жінку притиснуло до дверей гаража, вона зламала ногу і отримала тріщину в тазу. Постраждав і ненароджений малюк – він вимагав терапії.

Нагадаємо, що компанія Apple показала світові нову ОС для своїх пристроїв - iPadOS. Судячи з назви, новинка стане доступною для використання тільки на планшетах. У будь-якому випадку, це відмінна новина для тих, хто не може розлучитися зі своїм пристроєм. Раніше на iPad встановлювали iOS, яка з самого початку була розроблена для смартфонів, так що на великих екранах дана ОС виглядала дуже дивно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий фітнес-браслет від Samsung добрався до України. Тепер же головний конкурент Xiaomi Mi Band 4, який не з'явився на прилавках, зможе порадувати користувачів широким списком можливостей. Однак, ціна в 2700 гривень шокує публіку, так як за китайський браслет від Xiaomi попросять всього лише 30 доларів.

Знай.uа писав, що Oppo і Xiaomi представили смартфони з вбудованою камерою під екран. Однак, такі смартфони з'являться на прилавках вже в 2020 році, коли виробники доопрацюють цю технологію. Про ціну такої розкоші не повідомляється.