Захищені смартфони компанія Samsung останнім часом не випускає. Раніше у нас були дві лінійки: Galaxy S Active і Galaxy Xcover, але актуальних представників цих лінійок просто немає. Проте, компанія вирішила це змінити. Можливо, захищені смартфони знову стануть в моді, так що корейська корпорація вирішила підстрахуватися.

Нової моделі приписують ім'я Galaxy Xcover 4s, тобто навіть сама Samsung вважає, що це швидше оновлення для Xcover 4, яка вийшла навесні 2017 року.

зокрема, дизайн майже не зміниться, а ось начинка стане більш сучасною.

За заявами інсайдерів, новий смартфон покажуть вже зовсім скоро - 12 червня. У нього буде п'ятидюймовий екран HD класичного співвідношення сторін, восьмиядерна SoC Exynos 7885, 3 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і 32 ГБ флеш-пам'яті. Так, з продуктивністю проблем не буде, а ось ціна порадує користувачів ще сильніше - смартфону приписують цінник в 250 євро.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців Гени, які передає тільки мама: як вона формує характер і емоційний стан дитини Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло
Показати ще

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився на фото. Раніше в мережі з'являлися знімки цього флагмана майбутнього, проте, на цей на знімках можна помітити підтримку мережі 5G. Смартфон досяг передачі даних в 1 Гб/с, що є рекордом на сьогоднішній день. Коли девайс з'явиться на прилавках - не повідомляється. Однак, вартість смартфона оцінили в 2500 доларів, що досить багато навіть для складного смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple висміяла Android на презентації iOS 13. І хоча яблучна корпорація не дозволяє собі жартувати над конкурентами, цього разу Тім Кук, глава Apple, натякнув на те, що оновлення iOS 13 з'явиться на всіх iPhone одночасно, чого не може собі дозволити Google.

Знай.uа писав, що Huawei MateBook 14 надійшов у продаж. Це відмінний ноутбук з потужними показниками продуктивності. І це при тому, що девайс коштує тисячу доларів. Зовні він нагадує MacBook від Apple, і головною перевагою можна вважати величезний акумулятор.