Російський підприємець, творець соцмереж "Вконтакте" і Telegram Павло Дуров розповів, що збирається оголосити голодування на цілий місяць.

"За останні 15 років я не вживав ні алкоголю, ні кофеїну, ні м'яса, ні таблеток, ні фаст-фуду. Щодо здоров'я це дало гарні результати: у мене була пропасниця тільки один раз за останні 15 років. Зазвичай я просто не хворію. Рік тому я додав більше обмежень у свій раціон: ні глютену, ні молочних продуктів, ні яєць, ні фруктози. Я зробив це, щоб домогтися більш високої продуктивності і ясності мислення, а також для тренування сили волі та самодисципліни", – написав він.

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Дурова, у червні він збирається перейти на ще більш радикальні заходи і повністю відмовитися від їжі. Він вважає, що строгий піст допоможе йому очистити травну систему і придумати "нові відмінні ідеї" для Telegram.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я був на воді протягом останніх шести днів і відчуваю себе чудово. Оскільки нульове споживання їжі покращує ясність мислення, я також багато чого зробив для управління програмами", – зізнався Дуров.

Нагадаємо, милліардер Марк Цукерберг показав свій будинок.

Раніше Знай.uа повідомляв, Forbes назвав найбагатшу людину світу.

Також Знай.uа писав, Facebook розкрили підлу схему путінських пропагандистів.