Сайт Steam Database показав зображення нового інтерфейсу Steam, який був анонсований ще в березні цього року. За інформацією SteamDB, витік просочилася через оновлення китайського лаунчер Counter-Strike: Global Offensive. Тепер користувачі можуть розглянути дизайн бібліотеки ще до її офіційного оновлення.

Новий інтерфейс виглядає витонченіше, і в ньому легше орієнтуватися. На скріншотах можна побачити оновлену бібліотеку і сторінку магазину з картками. По суті це те, що ми вже бачили під час анонса оновлення, за винятком кількох змін. У будь-якому випадку, змінити дизайн бібліотеки змусила потужна конкуренція, так що це теж у своєму роді відмінно.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

SteamDB також продемонстрував новий ефект відображення колекційних карток при наведенні на них курсору миші. У всьому іншому бібліотек залишилася без змін. Через кілька років компанія вирішила спростити навігацію по магазину для геймерів.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нового флагмана від Samsung. На думку аналітиків, Galaxy Note 10 з'явиться на прилавках вже в кінці серпня, або на початку вересня. Серед іншого, варто відзначити, що апарат з'явиться на прилавках відразу в чотирьох модифікаціях, і дві з них будуть підтримувати 5G-мережу. Про ціни поки говорити рано, але одна з модифікацій буде коштувати близько 1200 доларів, що цілком очікуваний цінник для такого фаблета.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung назвала терміни виходу виправленого гнучкого смартфона Galaxy Fold, який раніше почав масово ламатися. Компанія протягом кількох місяців намагалася виправити проблему, і в неї це вийшло.

Знай.uа писав, що компанія Huawei випустить нову ОС для своїх смартфонів, причому під різними іменами на різних ринках. За чутками, нову ОС представлять вже в кінці літа або ж на початку осені, а ось смартфони з'являться на прилавках вже на початку 2020 року.