У зв'язку з недавніми санкціями від уряду США, Huawei змусили відмовитися від Чоловічий.

Китайський виробник давно розробляє власний відповідь Google, і незабаром готовий перейти на "вітчизняну" операційну систему, раніше відому під назвами KirinOS або Ark OS.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відомо, що компанія разрабатівает свою операційну систему для смартфонів ще з 2012 року, так що вже в 2019 році новинку покажуть публіці. Швидше за все, ОС представлять вже в кінці літа або ж на початку осені.

Ресурс Huawei Central надав кілька зображень того, як виглядає мобільна ОС для смартфонів Huawei. У той же час джерело з Global Times уточнив назву "вбивці Android" – він буде представлений публіці під назвою Oak OS. Проте, користувачі помітили, що нова ОС не так вже й кардинально відрізняється від Android. Компанія вирішила не морочитися, і зробила практично такий же дизайн, як у зеленого робота від пошуковика.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нового флагмана від Samsung. На думку аналітиків, Galaxy Note 10 з'явиться на прилавках вже в кінці серпня, або на початку вересня. Серед іншого, варто відзначити, що апарат з'явиться на прилавках відразу в чотирьох модифікаціях, і дві з них будуть підтримувати 5G-мережу. Про ціни поки говорити рано, але одна з модифікацій буде коштувати близько 1200 доларів, що цілком очікуваний цінник для такого фаблета.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung назвала терміни виходу виправленого гнучкого смартфона Galaxy Fold, який раніше почав масово ламатися. Компанія протягом кількох місяців намагалася виправити проблему, і в неї це вийшло.

Знай.uа писав, що компанія Huawei випустить нову ОС для своїх смартфонів, причому під різними іменами на різних ринках. За чутками, нову ОС представлять вже в кінці літа або ж на початку осені, а ось смартфони з'являться на прилавках вже на початку 2020 року.