На минулій конференції на E3 2019 Microsoft анонсувала Xbox наступного покоління, а також другу версію геймпада Xbox Elite Controller. Однак, цінник на контролер шокував користувачів. За такі ж гроші можна придбати бюджетну версію PlayStation 4.

Сіквел елітного контролера так само дозволить геймерам підлаштовувати кнопки під себе. Тепер користувачі зможуть не тільки замінити джойстики і хрестовину на геймпаді, але і налаштувати їх чутливість. Швидкість спрацьовування можна міняти і на курках, які в іграх відповідають за стрілянину. Всі ці параметри збільшують комфорт при грі, але цінник в 180 доларів все ж відлякують початківців геймерів.

Додаткові “пелюстки” на спинці пристрою залишилися на місці, і також дублюють кнопок контролера. Наприклад, гравець зможе налаштувати на них біг, перезарядку, взаємодію з об'єктом і так далі. Налаштування можна зберегти під конкретну гру в одну з трьох клітинок, щоб перемикатися між ними перед початком бою. Досить зручна штука, яка може дати вам перевагу перед іншими гравцями під час динамічної гри.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Microsoft також зробила неймовірне — встановила в контролер батарею, яка дозволить безперервно грати до 40 годин. Перезарядити геймпад можна по USB або за допомогою вбудованої в чохол док станції. Все виглядає дорого, і досвідчені геймери обов'язково обзаведуться екземпляром.

Продавати Xbox Elite Controller 2 почнуть вже 4 листопада 2019 року з цінником в $180.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нового флагмана від Samsung. На думку аналітиків, Galaxy Note 10 з'явиться на прилавках вже в кінці серпня, або на початку вересня. Серед іншого, варто відзначити, що апарат з'явиться на прилавках відразу в чотирьох модифікаціях, і дві з них будуть підтримувати 5G-мережу. Про ціни поки говорити рано, але одна з модифікацій буде коштувати близько 1200 доларів, що цілком очікуваний цінник для такого фаблета.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung назвала терміни виходу виправленого гнучкого смартфона Galaxy Fold, який раніше почав масово ламатися. Компанія протягом кількох місяців намагалася виправити проблему, і в неї це вийшло.

Знай.uа писав, що компанія Huawei випустить нову ОС для своїх смартфонів, причому під різними іменами на різних ринках. За чутками, нову ОС представлять вже в кінці літа або ж на початку осені, а ось смартфони з'являться на прилавках вже на початку 2020 року.