Компанія Samsung офіційно представила смартфон Samsung Galaxy M40, який відрізняється фірмовим дисплеєм Infinity-O, чіпсетом Snapdragon 675 і потрійний основною камерою. Серед іншого, варто відзначити його відмінний дисплей, який буде дивувати користувачів якістю картинки.

Фронтальну камеру розмістили під екран, причому зробив це у верхньому лівому кутку, як у Galaxy S10.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

оснастили Смартфон восьмиядерним чіпсетом Snapdragon 675 з обчислювальними ядрами Kryo 460 і графікою Adreno 612 GPU. Об'єм оперативної пам'яті складає 6 ГБ, місткість сховища даних - 128 ГБ з можливістю розширити її до 512 ГБ за допомогою карт пам'яті microSD. Відзначимо, що процесор не самий топовий, але потужності йому точно вистачить для всіх ігор, а також для виконання багатьох функцій одночасно.

Ємність батареї становить 3500 мАч, хоча у того ж Samsung Galaxy M20 з екраном ідентичного розміру встановлена батарея на 5000 мАч. Схоже, такого об'єму буде все ж замало для користувачів, так що доведеться не відходити далеко від зарядного пристрою.

Що стосується цін, за девайс попросять близько 290 доларів.

Нагадаємо, що експерти склали рейтинг найбільш надійних смартфонів у світі. На диво, яблучна корпорація, яка відома завдяки якості своїх гаджетів, посіла лише третє місце. В трійці немає навіть компанії Samsung, яка продає свої флагмани за ціною від тисячі доларів. Перше місце посіла компанія Huawei, яка різко увірвалася на ринок смартфонів зі своїми дешевими флагманами.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google виявила вбудовані віруси в смартфонах на базі Android. Дивно, але ці віруси з'явилися на смартфонах ще під час їх складання. Іншими словами, шкідливий код був вбудованим прямо з заводу.

Знай.uа писав, що смартфон Google Pixel 4, який покажуть вже в жовтні 2019 року, з'явився на якісних знімках. Тепер ми можемо розглянути девайс з усіх боків. Серед іншого, в очі кидається саме одинарна камера. Схоже, компанія не хоче відступати від своїх принципів, і продовжує покращувати фото з допомогою нейромережі.