11 червня компанія Xiaomi крім браслета Mi Band 4, а також “розумних” годин Amazfit Verge 2 і Amazfit Health Watch, анонсувала ще дві нові смарт-колонки: Xiao Ai Speaker Universal Remote Edition і Xiao Ai Speaker Play. Як і очікувалося, компанія випустить розумні колонки по низькій ціні, яка точно порадує користувачів.

Обидві новинки отримали прямокутні корпуси з кнопками управління на верхній частині, 360-градусні динаміки, кілька мікрофонів і фірмовий голосової асистент, завдяки яким можна управляти різними продуктами компанії. Зазначимо, що колонки працюють як від Bluetooth, так і по бездротовій мережі.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Xiao Ai Speaker Universal Remote Edition вже продається на краудфандингової платформі Youpin з цінником в $28. Молодша модель Xiao Ai Speaker Play з'явиться у продажу трохи пізніше — 18 червня. За неї попросять $24. Цінник просто смішний, так що розумну колонку зможе дозволити собі абсолютно кожен. Коли девайс з'явиться на території України - невідомо. У будь-якому випадку, популярність гаджета забезпечена.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що експерти склали рейтинг найбільш надійних смартфонів у світі. На диво, яблучна корпорація, яка відома завдяки якості своїх гаджетів, посіла лише третє місце. В трійці немає навіть компанії Samsung, яка продає свої флагмани за ціною від тисячі доларів. Перше місце посіла компанія Huawei, яка різко увірвалася на ринок смартфонів зі своїми дешевими флагманами.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google виявила вбудовані віруси в смартфонах на базі Android. Дивно, але ці віруси з'явилися на смартфонах ще під час їх складання. Іншими словами, шкідливий код був вбудованим прямо з заводу.

Знай.uа писав, що смартфон Google Pixel 4, який покажуть вже в жовтні 2019 року, з'явився на якісних знімках. Тепер ми можемо розглянути девайс з усіх боків. Серед іншого, в очі кидається саме одинарна камера. Схоже, компанія не хоче відступати від своїх принципів, і продовжує покращувати фото з допомогою нейромережі.