Не секрет, що компанія Apple випустила чергове оновлення для iPhone під назвою iOS 13. І хоча може здатися, що крім нічного режиму нічого не змінилося, компанія зробила величезну роботу, і кількість змін просто зашкалює. Без змін не залишився і чіп NFC, яка дозволяє робити безконтактну оплату послуг.

В iOS 13 Apple має намір розширити доступ розробників до модуля NFC, вбудованому в iPhone. Як повідомив тематичний портал NFCWorld, з виходом оновлення смартфони компанії зможуть зчитувати RFID-чіпи в біометричних паспортах та інших документах. Це означає, що чіп у всіх смартфонах від Apple (iPhone 6) зможуть обробляти дані з паспортів. Погано це, чи добре - поки невідомо, але йому дали ще одну функцію, якою можна і не користуватися зовсім, або вона стане в нагоді.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У результаті в App Store з'явиться безліч додатків для оцифровки документів, які раніше були доступні лише користувачам Android-пристроїв з-за відсутності обмежень на використання NFC. Яблучна компанія вирішила наздогнати Android по функціоналу, і в неї це чудово виходить.

Нагадаємо, що експерти склали рейтинг найбільш надійних смартфонів у світі. На диво, яблучна корпорація, яка відома завдяки якості своїх гаджетів, посіла лише третє місце. В трійці немає навіть компанії Samsung, яка продає свої флагмани за ціною від тисячі доларів. Перше місце посіла компанія Huawei, яка різко увірвалася на ринок смартфонів зі своїми дешевими флагманами.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google виявила вбудовані віруси в смартфонах на базі Android. Дивно, але ці віруси з'явилися на смартфонах ще під час їх складання. Іншими словами, шкідливий код був вбудованим прямо з заводу.

Знай.uа писав, що смартфон Google Pixel 4, який покажуть вже в жовтні 2019 року, з'явився на якісних знімках. Тепер ми можемо розглянути девайс з усіх боків. Серед іншого, в очі кидається саме одинарна камера. Схоже, компанія не хоче відступати від своїх принципів, і продовжує покращувати фото з допомогою нейромережі.