Google опублікувала в Твіттері офіційне зображення смартфона Pixel 4, який повинні представити тільки в жовтні 2019 року. Так компанія відреагувала на витоку рендерів пристрою. Схоже, компанія не вміє зберігати свої секрети, так що інсайдери практично кожен день засипали мережа новими подробицями про флагманах, вихід яких запланований на жовтень 2019 року.

Основним змінам в дизайні Pixel стане нова форма камери. Тепер модуль виглядає квадратним і об'єднує дві камери, спалах і ще два сенсора — один, можливо, датчик глибини, а другий — мікрофон. Схоже, компанія вирішила запровадити ще один датчик камери. І це не дивно, так як китайські виробники випускають навіть бюджетні смартфони з потрійною камерою на задній панелі.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Судячи по кришці Pixel 4, Google вперше прибрала датчик відбитків пальців з задньої панелі. Ймовірно, його перемістили на кнопку включення збоку або під екран. У разі, якщо девайс отримає сканер під екраном, його ціна помітно підвищиться. Подивимося, яку інформацію Google розповість нам до презентації.

Нагадаємо, що компанія Apple відмовляється від підтримки смартфонів лінійки iPhone 6. Проте, користувачі сильно обурені, так як компанія відмовляється від підтримки відразу двох ступенів смартфонів. Користувачі чекали, що iPhone 5S вже не буде підтримувати iOS 13, однак, iPhone 6 теж не зможе оновитися до актуальної прошивки із-за застарілого заліза. І хоча яблучна корпорація все ще продає шостий iPhone, підтримувати його просто відмовляється. Для чого це зроблено - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раптово повернула на ринок Galaxy Fold, який почав масово виходити з ладу. Компанія через кілька місяців після виявлення серйозної проблеми в збірці вирішила це питання, і готова продавати користувачам вже готовий продукт. Нагадаємо, що цінник на смартфон досягає 2000 доларів, так що дозволити собі гнучкий смартфон зможе далеко не кожен.

Знай.uа писав, компанія Sony готує до виходу унікальний смартфон. Він отримає відразу 6 камер, і подібних аналогів на ринку поки що немає.